Birthday Teacher aku..

by - 3:06 AM

01.10.2009
(Madam Rohaidah's supprise Birthday Party) 
Hari nie budak klass aq nak buat surprise untuk teacher(kitaorang punye guru kelas),
sempena birthdaynya.Buat julung kainya n terakhirnya kitaorang nak buat party nie, coz taun deapan x sure lagi yang kiteorang dapat jumpe teacher,
Pada mulanya kiaorang satu kelas dah buat beberapa plan untuk party tu...
PLAN A= Kitaorang nak buat kat bilik bahasa( depan bilik guru n pejabat, coz kat situ tempatnye gelap sket... bru ar supprise kan... Dengan bersungguhnya n semangatnya Ajmal(ketua klass kiteorang) jumpe ngan guru yang ade kunci bilik bahasa tu untuk wat party tu.. tapi malangnya cikgu tu tak kasi la plak...[PLAN A HANCUS]
PLAN B=plan yang kedua nie nak buat kat kelas... party tu nak wat lepas rehat kitaorang yang kedua.. so, budak2 klass plann yang semua bdak klass kena kluar dri kelas cepat...coz, teacher akan sampai cepat kerana teascher dari klass sebelah, yang kelakarnya kitaorang da tiup belon da... pastu gabralah nak surukkan belon tu...hakhak...
pastu bdak2 klass ni pown satu da tau teacher tu kat klass sebelah yang gi ramai2 lepak kat luar kelas tu wat pe..nampak sangat. kelakar2 ...
sementara tu aku,Ajmal n Firdaus gi sembahyang lu....
da siap sembahyang kitaorang cepat2 la nak gi blek klass...
TUP2 Plan B pown tak jadi...coz, teacher sruh gi bilik bahasa[teacher ni cam tau2 jer...]rupa2 teacher penat,coz die POSE...hakhak...
Ape2 pown kitaorang tetap nak wat supprise ni!!
PLAN ??=kitaorang satu klass beratur kat luar bilik bahasa ntuk terkejutkan teacher...TUP2 Ariff[bdak montel lam klass ak] yang terkezut coz bbdak ni bising kat luar n teacher bukak pintu 2... ( terkejut beruk Ariff d buatnya..)
Ahkirnya kitaorang 1
 kelas masuk n nyanyikan
HAPPY BIRTHDAY TO OUR LOVELY TEACHER EVER~

You May Also Like

0 Komen☺☺