Dilemma jdikan ku dilemas!

by - 10:35 AM

asalamualaikum....

pepagi lagi ak da nk wat brain ak yng karat ni bergerak..haizz....pening memekikio(memikir) tentang mase depan aku....hurrmmm......

kalau kite citer tentang masa depan punye citer nie dah kre masalah besar rite!....
entahlah ape yang aku jdi*keje* ble da bsar nnti~~~yawnnnn.....

result aku takde la segempak yang gempaker punye result kan...so that la ak risau an*klau 4 pointer plih je an nk kos ape*...lalala.....

serabut-rabut da pale ni memikir......adeeh....then kos yng ditawarkan di setiap U memang berlambak....rambang mate kot nk pilih, then kne survey satu2 kos yang ade...ape syarat minimum, kat mne U tu, ape yng ak dpt bler da grad. nnti..hurm. banyak gak kne pikir waLaupon tengah menanam anggir(menganggur)  *hopefully dpt dkt area selangor kL jerkk....

ni untuk fasa 2 untuk kemaskini blom ak wat lg....hurm, mse fasa 1 ak nye 1st choice: civil engin. (uitm)....ak nk sangat dpt kos nih..( mle2 nk amek kos chemical engin. tpi abang ak da amek kos tu, x nak la same plak an..hehe...gedik lettew)

mungkin ke 1st choice aku tue terbaik untuk diri aku??still wondering...(kne wat solat istikarah nih) moga2 Allah dapat beri tunjuk kat aku mne plihan yng bagus tuk diri aku....insyaAllah~amin....


Even when you dreams seem impossible to reach, try anyway. You'll be amazed by what you can accomplish.

i'm getting blur when the problemo come!!cyett!!!






kata akhir:doakan kejayaan saya di dunia dan akhirat:)

You May Also Like

0 Komen☺☺