SUMPAH jadi penanam anggur*penganggur* sepenuh masa ni memang membohsankan lah.......

by - 10:36 AM


asalamualaikum....

hurm..bru je blan lepas aku tamatkan pengajian dekat Matrikulasi Negeri Sembilan (Kuala Pilah).....banyaka
kenangan pahit mahit, tawar, manis, payau sumer lah ade...
tapi tu sumer kenangan..
yang buruk jadikan sempadan yang baek jadi kan tauladan*btul ke? sori ar kalau salah da lme tak belajau bm ni....keh2....


so, aku kat rumah da sebulan lebih skit...mula-mula memang larh seronok dapat refill balek tidur yang tak cukup *ye ke?* mse exam final aritu...perrghh gua cakap luu... tidur lambat tu..ye la exam kan kne la struggle nk study....
tapiii...taapii..saya terbangun pon terlambat...ukeh.."ter" je..bukan sengaja nak bangun lambat2 nie....

bile da lame kat rumah sesorang bersama berukband, laptop, tv krusi sofa, motor, kreta tu je jadi peneman aku tatkala rasa kebosanan..
perhhg...tapi tak ilang gak kan busan terr....

tu la...nak cari keje tak cari2 lagi...dah busan an...tapi kata hati"takpe enjoy dulu la beb cuti panjang lagi kot"..ukeh ak trime.....

huh..muke penuh kebosanan!!!!

so, pepagi sampai petang yang jadi peneman aku blog fb twitter tv...kalau jadi penanam anggur yang berjaya bleh gak kan makan2 anggur @ jual anggur..dapat gak income...nak tunggu income dari nuffnang and churp-churp..hurmm haramjadah...


so ps:kene jadikan cuti yang panjang ini lebih bermakna...oh yeahh...

You May Also Like

0 Komen☺☺