Belog yang aku suka dan tak berapa nak suka bila blogjogging~tehee

by - 8:15 PM

:belog yang simple but nice and tidy 


: walhal tak berat untuk dibuka*sebab connection aku selalu lembab*hehe..tip, korang takyah la letak widget yang berat-berat sangat ye, dan dan yang tak berapa nak penting for instance widget ikan berenang lah, beruang berlari2, burung terbang melayang lah etc..


:belog yang tak menyakit kan mata, saperti contoh, background belakang hitam pastu tulisan macam highligh, kuning menyerlah wooo..sakit mato den.. nak baca entri  korang pon jadi pening gini...




:belog yang tak de music bagai, kalau nak ade pon music yang tenang-tenang je~huuuu ..kalau music rock ke haramjadah yang membingitkan telinga den akan ku tutup laju-laju..hhuuuuhuuu...


:belog yang entrinya tak panjang berjela-jela, mengalahkan berita dalam surat khabar..di sebab kan aku memang tak berapa suka baca surat khabar hoho,*just certain part je*, so, entri korang mesti lah padat dan ringkas, macam rumusan gituh....huahaha....


:cara penulisan yang sempoi je, tak de la susah nak paham kan...dan, tidak berbahasa euuww bak kata Anuar Hadi...hahaha....better bahasa rojak, :D 


x :entri yang menyentuh perkauman, ni sensentive issue tahuu...bahaya...hehe...


x :entri yang melalut-lalut kalah cerita makcik sebelah rumah kalau nak bercerita..LOL...


:entri yang banyak gambar menarik...kalau entri korang diselitkan juga gambar-gambar, baru menarik tertarik ko memang debom sikit..*susah2, cari je kat pakcik google dah la* baru terbeliak sikit biji mata, takde la sampai 





You May Also Like

4 Komen☺☺