Its call BroMance Not GiMance!

by - 2:32 AM

wassup readers..

kini dunia sering digemparkan dengan masalah sosial yang kian menjadi-jadi..mungkin segelintir remaja sekarang  tidak menggunakan seratus peratus daya permikiran yang dianugerahkan oleh Allah..oh..mungkin itu perkara biasa, dan telah menjadi trend remaja sekarang. mugkin ibubapa yang menjadikan para remaja kini semakin liar terutamanya remaja-femaja islam.

masalah sosial Gay mahupun lesbian dalam dunia moden kini semakin merebak, uh...bukan sahaja di negara luar. di dalam Malaysia juga tidak terkecuali, ini mungkin juga ideologi negara luar telah memesongkan daya permikiran rakyat..mungkin..tapi itu adalah satu kemungkinan..


jika sekarang remaja perempuan boleh berpegangan tangan..itu serin dianggap normal sekali, malahan memanggil kawan seangkatan perempuanya "sayang" or whatsoever.ada juga yang boleh perpelukan dikhalayak.mungkin itu fitrah di kalangan perempuan.. mata yang memandang hanya menganggap itu sebagai iklan di kaca tv*ok itu mengarut..

jika lelaki kini..bertepuk tampar, mungkin telah dianggap oleh khalayak sebagai GAy? malah jika keluar makan bersama2 kawan lelaki ini dianggap sebagai masalah lelaki? ohh...berkemungkinan..*kepala aku sudah pening*..

So dis is call BroMance nigahiga, LOL :
maaf jikalau entri ini terlebih merepek, ini adalah entri mengarut tidak ada kena mengena yang masih hidup mahupun yang telah meninggal dunia.
  

You May Also Like

1 Komen☺☺