Justin Bieber ada abang ke? ade kembar ke? soo JB

by - 12:00 AM


 hello peeps,what a nice day today~

harini nak cerita sikit pasal abang Justin Bieber, bukan....pasal kembar die ke? ohh....juga bukan...
mesti not almost semua tahu pasal yang JB yang korang suka sangat ni ade muka macam sama kan...
ye la, cakap orang tua-tua dulu muka kita ade *pelanduk dua serupa* aceh,

Dani Shay nama yang diberi~
jom tatap muka nya hensem ke!? same ke tak? hehe..

agak sama la kan...:sumber google:
actually, mula-mula Dani ni pelik jugak masa dulu ramai yang nak amek gambar lah and ingat die ni JB*baca Justin bieber* hurm...lastly die search kat google nak tahu lah siapa muka macam die yang orang cakap2 kan..

what Dani Shay said :



FYI, dia ni pon suka menyanyi~[cover]


check it his voiceee yo~












what say u ?? 

You May Also Like

0 Komen☺☺