Nak follower ramai, kenalah hensem or cantik?!

by - 8:19 AM

hehek...entri merepek di kala malam menjelma..ahh. itu bulan..*ok itu merepek*..
k la..malam ni nak citer sket fasal follower.. tak sah la kan kalau jadi blogger nak follower beriban kan...kan...
ye lah...kalau buat blog tapi takde follower haramjadah je ko buat blog kan..untuk tatapan hantu-hantu mahupon toyol yang online ke?*sudah mengarut*
kalau nak follower beriban kena lah cantik ataupon hensem si blogger tu kan?..ye la...kalau kita tengok blogger2 yang meletop2 kat Malaysia ni...semua santek dan hensem.ye idok? tak caye try la usha @ blogwalking blog2 dieorang, retiss la katakan..follower beriban.sumer follower tu stalker ke ape?*mungkin*






.nak bandingkan Belog Sempot memang *bagai langit dan bumi..
.haha...

but for me.. rupa paras si blogger itu bukanlah perkara yang utama, yang penting adalah isi blog dieorang tu.padat dan berinfomasi.ye tak...kalau setakat muka santek, blog santek...tapi isi tarak...harrraaamm....it's called useless blog..heh..
banyak juga blog-blog yang telah aku follow selama ni...ade yang cantik, ade yang kureng isi nya...




nota kaki:bukan nak melepaskan ketidakpuasan hati, tapi sekadar meng'interpret'kan ape yang bermain di minda.adioss...




yang ikhlas 

You May Also Like

0 Komen☺☺