Perodua Myvi yang terbaru stylish modern and youthful

by - 3:32 AM

whoa..Perodua dah keluarkan Myvi baru ye...untuk masa yang terdekat aku memang aim myvi je... sebab lebih murah kot..and better sket dari Viva..agak kecik..heheh....dan dan je..keluar pulak Myvi baru...




mesti ramai Myvi lover rase terpesona dengan Myvi baru ni.heh...actually, Perodua buat dua versi Myvi yang baru  ni... "The New Myvi" dan "Myvi Elegance"..dua-dua pon smart...





*Harga dari RM43,900.00 camne nak beli ke?heh..



dari pandangan sisi, depan dan belakang "The New Myvi"

yang ni pulak dari *harga RM53,900.00



pandangan sisi, depan dan belakang "Myvi Elegance"




jom tgok slide show:





untuk maklumat lebih terperinci pergi ke perodua punya website tak pun klik sini je 


nota kaki berdarah: aku rasa myvi baru ni macam Walkswagen punya kereta sket lah, tapi tak tahu yang mana..teheee




ikhlas dari

You May Also Like

4 Komen☺☺