[Showdown 2011]Panic better than Blazin Squad!??

by - 8:29 PM

asalamualaikum, waazzuup peeps..

hari ini aku nak post entri pasal showdown 2011 lah..hurm, semalam kumpulan Blazin squad yang terkeluar,,hurm..maybe ramai tak puas hati dengan keputusan tersebut, namun apa kan daya..korang vote ke tidoowwkk kan...hehe...

ni sedikit suara ramai yang tak berapa puas hati:



kes tak puas hati ni, ramai jugak yang sangka minggu ni group Panic (alah kumpulan semua perempuan tu la) yang sepatutnya keluar,hoho*i thought dat too* haha..
Blazin Squad, lu orang power

ni ha la PANIC

jom recap video dieorang yang gempak!











terima kasih kepada pakcik google dan mr.Youtube

You May Also Like

0 Komen☺☺