Total Lunar Eclipse by Google

by - 5:10 PM

asalamualaikum , wazzzuupp blogger tersayang :)..

pagi-pagi lagi dah online kan....hoho...ye la, lepas solat breakfast sumer...rase bosan je,online la kejap nak bukak facebook je*konon..

then, masa bukak tertengok pulak encik google punya homepage yang membuatkan aku terpesona,*cheawah*

jum tengok dengan hati yang girang,
zoom, untuk gambar yang lagi jelas ternyata



haha, cukup lah setakat tengok kat google je*huhuu, tak dapat nak tengok live kan.
siapa nak tengok total lunar eclipse, ni pergi je google.com 
ok bye..


nota kaki:harini nak keluar tapi tak jadi..ok, aku busan.!

You May Also Like

0 Komen☺☺