Ada Apa dengan Esok?

by - 9:23 AM

asalamualaikum, hello there peeps...hurm...lama juga lha tak mencoretkan tentang kehidupan aku..hheehee...ye la...takde ape yang ni cerite kan....kau ingat aku #retis...haha....
hari ni bagun awal sket daripada usual...hoho 6.30+ hoii.....awal jugak ok...selalu
dah nak abis subuh baru aku terhegeh2 nak sembahyang......
lepas sembahyang, teruskan aktiviti tidur kembali... ye ar..stay up malam tadi..on9 dan tengok drama bersiri jepun...muahaha....*bosan lha*..

then, bangun balik dalam pukul 10.30++ hoho....terus bangun chek ade makanan tak kat dapur....lala...sek baik ade la kan....lempeng as know as pancake..
pastu kedengaran pakcik posto nak antar barang..hoii....aku tengah dalam mamai2..haishh...
tengok2...ade posto untuk aku....aik...aku ingatkan surat dari upu...aku pikir balik..upu punye result pon keluar esok...*wonder2,,,* hurm...
abang posto mintak aku sign....dengan rambut serabai..aku sign jha la...
dapat la satu bungkusan...sambil2 aku telek2....laaa.....hadiah ker??
ianya dari memba aku time kat matrik dulu...hehe....
tak penah2 aku trime hadiah yang pakai post laju bagai.....
then, dengan pantas aku bukak la bungkusan dengan kuku tajamku....muahaha...
ade satu postcad...then, baca la..terharu jugak aku baca utusan tu...*chewah*..
tapi hadiah tu aku tak bukak lagi..tunggu esok la....
kan birthday aku esok...lalala..nanti tak surprise la...ngeee




brep...brepp....ahh...enset plak berbunyi....haizz....
aku ingat msg dari mak aku..tengok2...rupanya dari UPU...
die suruh chek result esok...*tetiba rasa takut tu datang*...
hurm...u mana dan course ape la kan yang aku dapat untuk melanjutkan
pembelajaran aku di ijazah nanti....
aku bermonolog sendiri...
" aku ni dah besau rupenye, dah buleh jadi bapak orang dah kot, semakin berat tanggungjawab yang akan aku pikul nanti...hurm"

ahh...terlupa pulak pasal makan..
g dapur basuh tangan , ape lagi melantak la aku....
.haha....makan dalam 2 keping pancake...brrgg*sendawa kuat*..

draft pagi tadi....x post lagii..ngeh2

nota kuku kaki:pukul 12 tengah hari ni keluar la result upu...heeee....insyaAllah semoga hari ini hari yang menggembirakan aku dan KMNS'ian batch 2010/11..amin..doakan untuk kejayaan aku dan my friend ye...

You May Also Like

4 Komen☺☺