The Famous Amous Youtuber di mata ku

by - 7:29 PM

asalamualaikum dan salam sejahtera....
hari ini aku nak cerita pasal youtuber yang aku rasa best..
dengan cara penyampaian diaorang memang sporting gilos...nak buat aku tergelak pon ade...
selain itu, mereka-mereka ni menyampaikan video dieorang dalam bentuk pesanan yang baik...
tak caya? perghh..hari nie aku puasa sunat lah..tak kan la aku nak tipu korang.. tak baik...tak baik...tahu...

aku nie bukan lah nak kata orang yang selalu layan youtube ni....
disebabkan youtube ni banyak jugak infomasi-infomasi yang kita dapat...
soo, tak dapat dicanggah lagi..youtube ni adalah salah satu platform untuk belajar..*haha..poyo gilos ayat*hantamm ja lah...haha

straight to the point...

di sini aku mempersembahkan Top 3 Youtuber..

#1 Youtuber di mata ku:

jeng..jeng..jeng....

Mat Luthfi~~
hehe...kenapa aku pilih die?heh..toksah banyak tanya....aku dah kasi jawapan yang tertera di atas, harap maklum...
jom layan serba sedikit video Mat Luthfi ni.....zazzz








more? [click]



#2 Youtuber di mata ku:

jeng..jeng..jeng..

AnuarHadi...
trademark: well hello there!

jom usha video AH...








nak tengok lagi video Anuarhadi?? malas ye nak search [click]
website AnuarHadi [click]


#3 Youtuber di mata ku:

jeng..jeng...jeng..

Shahrincool..haha...die ni baru 16 tahun je....trademark famous shahrincool : "buang masa I je"






kalau nak lagi banyak video shahrincool [click]
ni fanpage shahrin [click]
ni blog shahrin follow lah die [click]
twitter shahrin [click]

best kan video dieorang2 ni....

nota buku lali:aku rasa nak buat gak vloghaha*tetiba*kuang2....kalau suka...like je post nie.....lalala.....

You May Also Like

0 Komen☺☺