[Segmen] TERLIUQ WAKTU BERBUKA PUASA

by - 2:09 AM



asalamualaikum, haip, segmen kedua untuk hari nie....macam menarik je kan segmen ni....Athira ni macam tahu-tahu je aku puasa sunat hari ni...haizzz...nak join juga? picit pada header Athira Husna di atas ye...

tu dia...Athira suruh aku listkan makanan yang terliur ye? bagi aku kalau time puasa camni, semua pon nampak terliuqq habis weh....air kosong pon nampak menggoda...hahaha

k la aku buat short list je senang..

1.nasi padang....
2.mee kuali besar (makcik jongang punye okeh)
3.popia mostly yang pedas punye...feberet wok...
4.murtabak daging or ayam...hoii..menjilat2 jari la...
5.nasi + gulai + sayur yang mak aku buat..sumer pon sodap dimakan.....terbaikkk
6.ayam percik memercik..
10.etc.(pedas lagi meletop) aku tak suka makanan2 manis.. hahahaa

nota kaki: arghhh....lapar gilos....*dugaan*...sahur aku hari ni= satu gelas 100 plus + 2 batang biskut Rocky(coklat), disebabkan aku je yang puasa sunat, puasa sunat ukeh, bukan puasa ganti..perghh...mana tak bergendang gumbira perot aku weh.....MAK masak ape bukak pose nanti..??wonderingg



ikhlas dari:kepada cik Athira :)

You May Also Like

10 Komen☺☺