[Contest]Saya Segak Berbaju Melayu by AM

by - 9:26 PM



join contest la plak kan...AM ajak masuk, so, dengan tanpa segan silu masuk gak la kan...hahak...
siapa nak join sama click je la kat banner HOT kat atas ni hah..ni part nak tepek gambar ni malu sket ni..muahahaaa.....

sebelom tepek gambar berbaju melayu..
elok jampi dlu...
fuhhh*menang lahx100...haha..amin.XD


pic description: hurm, tak ingat tahun dan masa bile aku snap gambar ni....muahaha...tapi location die kat bilik aku lah..(SELCA) haha...*sila tahan muntah, sebab anda puasa!
p/s: tak tau lagi tahun ni nak pakai baju raya warna ape...huhuu...warna warni pon okeh la kot...xde lagi baju raya warna warni...asyik plain je....haha....*mengarut*,btw nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak kepada penganjur contest ni AM dan semua umat Islam..kbai


You May Also Like

7 Komen☺☺