doodle bagi pemenang segmen pantas:siapa nak doodle percuma SIAP...

by - 10:06 AM

assalamualaikum and hello peeps...
yess...akhirnya siap juga doodle buatan aku nih..muahahaa....
3 pemenang segmen pantas boleh terus save as doodle korang ye...hehe..
sorry kalau buruk, ye la, baru nak berjinak2 dalam ilmu doodle mendoodle ni..kehkeh...
jom aku perkenalkan sikit blogger bertuah ni..sambil2 tu korang boleh la kenal2 dengan dieorang ni...cun2 dan hensem..

izfanora dari blog http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/
warna kesukaan nya: pink..biasalah perempuan ske pink...
and yess this is da result..kalau buruk jangan marah..:D

jejaka ni pon nak doodle(walaupon die tak tahu hape kemende doodle tu)kekeke...
Asyraf
warna fav.:biru, hijau and pink
nak usha blog die: http://acapsuur.blogspot.com/





ok, ni yang terakhir, blogger ini bernama shiera
warna fav. dia: hijau, hambik kau, memang banyak aku letak colour hijau...hehe
jom usha blog die.. duniafantasicra.blogspot.com

 akhirnya berjaya juga eksperiment membuat doodle buatan sendiri,whaha, lagi sekali aku nak mintak maaf kalau lukisan aku ni buruk..terima kasih daun keladi lain kali join la segmen saya lagi...peace yaw..kbai.:Dtulus ikhlas dari:





You May Also Like

8 Komen☺☺