Hairstyle Raya! jom ubah penampilan*chewah*

by - 5:59 PM

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera,
alhamdulillah kita dah masuk fasa kedua bulan puasa ni yep...
lama dah tak buat entri kan, mesti korang rindus gilos kat aku*sila jangan muntah*...HEHE...
so, tak lama lagi nak raya dah kan...YESS...
buleh aku kumpul duit raya*bajet kecik je*...insyaAllah , rezeki di mana2...hoho
korang dah shopping raya belum?
aku pon belum juga nye pon, sikit2 tu ada la...hurm..
kali ni aku nak buat entri pasal gaya rambut lelaki..
and yess aku nak tukar hairstyle aku juga...
apa kata buat gaya rambut dr. Rozmey? style beb..
haa, style tak?ada gaya Rain ke?*suke letteww*
bagi korang yang suka rambut style korea/ jepun, jom cekidaut:

ce tengok hairstyle omputih plop...mane tahu berkenan:

pergh..banyak la kan style rambut, dari rambut macam sarang tebuan, rambut yang tak gaya rambut, rambut peres tepi, rambut mohawk , punk, kerinting ikal mayang, rambut bergulung2, rambut kaler hijau pink merah purple.pelik2 je rambut zaman sekarang ni, 
so, bagi korang yang nak buat hairstyle baru boleh la usha2 gaya rambut artis yang korang minat..
tak pon try usha kat [SINI]
suruh je pakcik potong rambut tu potongkan..gerenti die tahu punya, insyaAllah..hehe..

yeaa..baru lepas potong rambut....hahaha....XD



You May Also Like

2 Komen☺☺