Im SUPRA footwear Lover

by - 9:46 PM






assalamualaikum, dan salam sejahtera~
malas nak buat entri panjang lebar...
korang tahu ke pasal SUPRA?
bukan kereta supra tu...kereta tu aku minat gak..
ni kasut Supra lah...sesiapa yang Fever Bieber tahu lah kot kasut ni...
jom aku introduce kan korang kasut ni yep...

jom tengok variety kind of SUPRA!!
i like all sort of SUPRA!

this is soo cool...lotsa colours




kalau korang pon dah ter'minat' dengan kasut ni..jom la usha2 kat website [SINI] ..pergh...banyak betul new arrival punye shoes!bleh review close up~
kalau nak beli lelong pon ada [SINI]

kalau suka like @ share lah XD

You May Also Like

2 Komen☺☺