Kipas Susah Mati tiga kosong kosong

by - 12:20 AM

assalamualakum w.b.t

woow...woow...dan woow...
tak perlu nak kecoh sangat lah kan...HAHA...
well nak kecoh jugak lah kan..
alhamdulillah, follower aku dah mencapai 300+...
ni nak review blogger yang follow aku,yang dapat nombor ke 300...

nama gelaran nya FerraFerry woot woot,wahh,*kelas kau Maria!*hehe..trademark la kot "woot woot" tu
tadi gi la godek2 sikit belog santek die nie kan...FerraFerry Woot adalah penuntut tahun dua Sarjana Muda Bioteknologi Makanan..wahh...hebat kau! kau ado?
budak lepasan matrik gak die ni....dari matrik mana aku tak tahu..nak godek gak ke belog die...click pada header Ferra ni yep..done review blog Kipas susah mati aku yang ke300 ni...yeahh..
kbai..
yang penat menaip:

You May Also Like

6 Komen☺☺