Segmen Kalau Time Puasa je MESTI ....

by - 5:22 AM

assalamualaikum warahmatullahiwabarokatuh, dan salam sejahtera...*ini adalah sticky post,

sila scroll bawah untuk entri terbaru*
wah, alhamdulillah sudah sehari kita berpuasa tinggal lagi 28/29 hari lagi...
kuatkan semangat dan iman..insyaAllah..
k2..aku nak buat segmen buat julung2 kalinye..
step-step dia senang je..




  • Buat satu entri bertajuk "Kalau Time Puasa je MESTI.."
  • copy/ tepek kan salah satu banner kat atas ni dalam entri tersebut(link kat entri ni) 
  • buat satu cerita korang menarik tertarik korang bermula dengan ayat "Kalau time puasa je MESTI" (boleh beserta dengan gambar yang berkaitan dengan cerita korang) . Contoh "kalau time puasa je MESTI berat badan aku menurun...lalala....happy lah kalau dapat berpuasa~slim gituu...  ".panjang cerita korang takde had..
  • tag sekurang2 seorang (pastikan dia tahu)
  • letak link entri tersebut kat ruangan komen
  • k done..senang kan
segmen ni masih takda tarikh tutup..nanti aku akan listkan, kemudian boleh lah blogwalking sesama okeh..:D
best gak kalau dengar kisah2 puasa korang kan...:))
SENARAI YANG JOIN 



You May Also Like

13 Komen☺☺