[Segmen] Promote Blog - Kotak Bulat edisi promotion bulan ramadan...

by - 1:50 AM

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera, well hello peeps..
wah, gempak tak gempak gak la nama tajuk segmen yang aku ubah sikit tu..
haha, straight to the point, untuk menyelesaikan misi segmen ni aku seharusnya mempromosi kan blogger kumpulan 8. and yess kumpulan lapan paling hebat..*tetiba semangat pehal?*

jom review sekarang:
ILASYAMILA GULA MASAM ♥ ♥ ♥
ilasyamila gula masam, hamboi kemain lagi nama belog die, kalah nama belog haku ni..gula masam..*aisemen, teringat pulak gula2 sugus*haha...uish, die ni bukan calang2 jugak..student dentist..
.My Photohamboi kemain lamenye korang tenung cik ila ni, suke lettewww...student UM, kalau nak kenal kena datang UM la kot..*memandai ja aku*

next:
is Hazwani Ramin dari http://hazwaniramin.blogspot.com..orang tawau sabah bha...mau kenalan nya boleh aja, pergi saja di blog cantiknya itu..bagi pengetahuan korang die ni tak suka dadah, tak suka alkohol tak suka merokok, dan umur dia sudah 22 tahun...psst, dia dah berpunya...hheehee

[160420111966.jpg]

next, next:
bila jemariku menari...hamboi sekarang ni, bukan manusia je menari, jari jemari pon dah pandai menari, menari ulik mayang ke breakdance ke itu aku tak tahu lah kan..
jom usha entri terbaru dia..rejected......terdiam tanpa kata..pergh..sentap gak entri title dia ni..heh..

ok yang ke next, double next:hidung palsu itu aku, plastik surgery ke kak oi....buat idung palsu pula
hidung.palsu.itu.aku
tengok macam real je idung die ni..kalau palsu kasi aku satu..boleh?haha..baca header die abis2 dlu..jangan nak tuduh melulu je eh.....*cantik la die ni* tetiba...

yang ke double double next,
 
hamboi kemain header die, chomel gilak... present to u.. blog che mat.com...
siap ada mickey pooh bagai....ceria jep.. nak usha blog die click pada header comel beliau ye...banyak info2 dari blog dia ni...caye la cakap aku....

selapas itu,kita berkenalan pula dengan brader fahmimasarudin..
orang perak dan berumur 20 tahun..
haa, awek2 terpegun lettew tengok brader ensem ni....nak kenal gi jak kat belog beliau ye...
jom entri terbaru beliau

Esok hari penentuannya!



yang keseterusnya,
blog zulfattah...
MooN - Keyz™
jom usha entri terbaru beliau

Bulan Puasa ni bro.. Hormat r sikit..

pergh entri dia nih.....wajib baca wa cakap lu...

yang selapas keseterusnya:
comel sungguh blog die..pink gituu....
♥ ƨтσЯιɛƨ тσ ƨĦαяɛ ♥
blog yang ringan...

and last but not least:
It\
cantik doodle kat header dia ni..nak usha sama tekan pada nama beliau..
entri best

kdone buat review blog kumpulan aku yang sumer superb2 ni.aku nak minta maaf awal2 kalau ambik gambar korang dan copy header gempak korang untuk dibuat review
..selamat meng'usha'..
peace yaw'l
salam




You May Also Like

7 Komen☺☺