Siapa nak Doodle Percuma! | Segmen siapa pantas!

by - 7:36 PM

"ciss, baru je reti buat header terus nak berlagak lettew?"segelintir bermonolog dalaman..
ahh, ade aku kesah ke weh...
aku baik hati nak kasi doodle...bukan menyusahkan kau pon..lalala..
siapa nak doodle buatan aku? ce angkat tangan,hamboi, terkeluar bulu ketiak kau!*gurau2*
ok, lagi sekali aku buat segmen pantas...senang je korang nak dapat...ikut step je...siapa cepat dia dapat..ukeh..smart?!




Step2:

  • korang mesti lah salah satu follower aku..:P
  • komen pada entri aku ni dengan "saya nak doodle percuma dari Belog Sempot" sertakan sekali nama korang (tak kesah nama samaran) , warna kesukaan(kalau warna pink terus dapat doodle dengan cepat).. letak link blog korang sekali dekat kotak komen aku ni ye..
  • 1st come 1st serve..
  • aku akan kasi kepada 3 orang yang terawal yang komen entri ini (mengikut terma dan syarat di atas)
  • kdone..senang je kan...
siapa nak header free peluang masih ada [click]
========================================================================
SUDAH TUTUP
=======================================================================
blogger bertuah dapat doodle(lukisan comel anda):

  • asyraf
  • izfanora
  • shiera
tunggu..doodle akan disiapkan secepat mungkin..:D



You May Also Like

9 Komen☺☺