Tuah Ayam nampak di kaki, tuah kita mana kan tau~

by - 7:59 PM

assalamualaikum w.b.t.
sihat ke korang sumer?ke buat2 sakit,haa nak ponteng puasa lah tu....
 insyaAllah~Allah kuatkan mental dan fizikal kita dalam bulan puasa ini semoga kita
dapat membuat ibadat puasa dengan sempurna..
k lah. korang baca tajuk kat atas ni kan...Ape ke kaitan nye dengan post aku kali ni ye tak?
al kisah tersebut la kisah..pagi ni..aku nak settle kan pasal PTPTN ni...
adeeh pening kepalo den nak isi borang Ptptn ni yep...
sambil2 tu bukak la blogger~


tengok lah kat kotak jerit ni..aku bermonolog sendiri "cik syuhada ni berbica ape?"*wondering..then dengan pantas aku men'click' link yang diselitkan bersama tersebut...

paparan ini keluar..owh...baru aku meng'flash' back.. aku ada join segmen ni semalam...ohoii..saya bernombor 14...
mak aii...bertuah nye lah kan dapat no. 14 ni...alhamdulillah...nanti dapatlah KAD RAYA dari AdamAinaa...YES!


p/s: terima kasih  AdamAinaa..nanti ada segmen atau contest kasi la saya menang lagi~lalalaalaa

You May Also Like

4 Komen☺☺