dengan berat hati meninggalkan kerja surirumah separuh masa tatkala sambung study

by - 4:54 PM

asalamualaikum, 
wahh,,, siyes lame giler tidak menekan keyboard dengan pantas sebegini..
rindu pada dunia blogging is no doubt..*kekononon*
nama pon belog sempot kan...
toksah la korang nak hairan sangat la kan
kalau belog aku ni bersawang2, and lama x berh"update"hohoo....
aku bukan sengaja tak update blog...
memandangkan tajuk post aku kali ni cukup
memberi info kepada korang yang aku sekarang dah sambung study...
dengan otak yang berkarat weh...camne la ni....

nak briefing sepanjang aku kat uni ni la dulu...
ehem..ehem*betulkan suara luu*
6hb-10hb: minggu destini siswa(MDS)...memang heaven la.... makan, tidur, berak , kencing dan seumpama waktu dengannya memang rushing....kekadang nak kentut pon x sempat*ok aku tipu*
11hb-cuti2 malaysia...tidur sampai x ingat nak hidup...mentang2 ar MDS dah habis kan...
12hb-onward rabu: datang fakulti dengan blurr, cari DK untuk mendengar taklimat yang amat menye"RONOK" kan sampai saya tertidur2...*sumpah best*
khamis itu:sebenarnya ada taklimat dari fakulti lagi, aku wat bodo je, x bangun pada hari tersebut walaupon housemate n roomate dah gerak bape kali*ade aku kesah*
aku dah niat malas nak datang kot..kekeke...ala, coursemate yg gi pon kata xde pe2...xde hal la weh...dengan masa yang sama aku balik ke rumah...and yess, aku post entri hari ni di rumah...kbai

tak sabar nak pegang buku, and mentelaah subject sem ni...
insyaAllah aku wat yang terbaik n otak aku ni boleh terima ber"tera" ilmu..
doakan kan kejayaan aku ye lantas dapat 4flat selalu n semestinya dean list... :P


You May Also Like

6 Komen☺☺