siapa kata tak belajar tatkala main angry bird?!

by - 10:05 PM

assalamualaikum,
nak kata aku ni peminat setia angry bird tak la jugak.
kalau kau tu memang peminat setia angry bird dengan pasti korang pakai baju angry bird ,
(tetiba rasa nak beli satu baju ni,AHAKS)
kasut die, stokin die, spender or boxer die ...erkkk =..= apakah~
ok..berbalik pada topic kita pada hari ini..
berkaitan rumah tangga gemilang ummah cemerlang
oh yeah, ianya fasal
kalau kita main game angry bird mesti tak mau berhenti kan..
and hell good..ianya salah satu pelajaran dimana
kita dapat sedikit pahala (mungkin) dengan 
tekun membunuh para babi yang amat
jahat, mencuri telur burung2 marah...
apart from that,

game angry bird ni dapat menguji mentallity
mathematic and physic kita.
tak caye?




skrang dah caye ark??
hahaha...
so motif of the situasi:
galakkan lah anak2 anda bermain angry bird, mungkin 
ia dapat meningkatkan daya pemikiran anak2 anda..

kbai

You May Also Like

4 Komen☺☺