Kalau nak mainkan hukum lain takpe, kalau nak mainkan hukum Allah gua berang gak weh!

by - 1:39 AM

assalamualaikum...
alhamdulillah, baru je lepas test circuit analysis.....#oksoklansumersusah2....
hope dapat result ok.... :))
doa dan tawakal je~
esok ada test signal and system.....arghhh....
test and quiz three days in row!MAMPU?
dari hari jumaat sampai hari ahad (esok)
boleh mereng kepale hotak~
okakudahmulamerepek....

back to main topic..ini semalam punya cerita...
macam biasa.... masa rehatkan diri, bukak fb tgok post2 yang menarik, comment, chat..bla...bla..bla...
tertarik dengan satu video yang dipost oleh salah sorang kawan aku...
video tu macam cerita pendek la....yang dibuat oleh hambaAllahyangpikirdiahebat....(x tau nama lah)
boleh pulak dieorang ni buat cerita fasal hukum hudud dimana sangat tak relevan dan sangat mengarut untuk dilakukan pada zaman ni...what the earth!!
siap dieorang ni kutuk ulama2..yang tak boleh blah la kan, ade plak ORANG MELAYU yang agaknya islam berlakon dalam adegan sebegini rupa..kalau dah tak terima hukum Allah, kiranya kau secara automatik kluar agama islam la kan?
ni  lah mentality orang sekarang, disebabkan politik agama kau permainkan..nauzubillah..
yaw'l beter tengok sendiri~

kalau ada account youtube ringan2kan lah untuk unlike and flag :)

You May Also Like

2 Komen☺☺