come on a great holiday~

by - 9:26 PM

assalamualaikum,

dengan rasminya aku sudah habis paper final hari
khamis aritu... paper terakhir yang sangat membuatkan hati aku 
gundah gulana....ape tak nye...soalan die haramjadah susah *bagi aku ja kot*
bertambah pulak dengan kondisi hidung dan tekak aku ni yang nak bermanja21  tatkala aku exam kan...
habis dengar satu dewan dengar hembusan hingus hijau aku.....BHAHAA
and now, im freeeeeeeee....
nota2 dan segala haramjadah report yang dah berkulat boleh dah 
dicampak ke bawah dari aras 4 ni...

ape ye plan cuti sem ni....cuti2 malaysia~ #macamduitberkepok2didompet
member ajak gi penang oii.... 
kalau aku banyak duit lama dah aku join hoi...
budget lebih kurang 100++ per person....x include overnight kat mana2...
haizzz.... plan mati di situ....kalau check in hotel lagi mahal wooo...MAMPU!?
so, maybe dapat nak ikut ye Ibnu, Sufi, & Zul~

kecemburuan lagi aku dapat tau akak aku nak gi Dubai cuti sem ni...
hoiiii~ beronok2... la kau kan...
asal aku dapat goodies aku mintak...HARHARRRR....
hope her trip selamat pergi dan balik~

bersedih2 pon tak guna.... 
nanti nak lepak ngan member skolah lama...
rindu woo...#kekonon100tahuntakjumpe

kalau la dapat tukar baucer 200hengget ni ke tunai memang aku g trip penang~
ceees...
kata member aku baucer ni bleh je tukar ngan tunai, 
1-beli stationery 
2-jual stationery tu kat sesiapa...
ok idea yang BERNAS! =..=



nota kaki berbulu: bila la ayah aku nak sampai ni....aku masih disini menanti untuk pulang~ 
layan Fairy Tail dulu pon jadi....



You May Also Like

3 Komen☺☺