DEABAKKK! please come to Malaysia

by - 4:16 PM

assalamualaikum,anyonghaseyo~
hamboii..siap bermadah korea kekonon di pagi hari...
aku tahu aku bukan bermuka mahupun lahir di korea ...#xpayahnakcakapkoreabukanakuretisangatHAHA

sambil mendengar lagu kpop nyanyian matluthfi 
aku nekad nak membuat satu entri fasal korea...
usah la nak membuatkan entri aku pepanjaaaaaaaaang sangat kan...

aku tahu kebanyakan malaysian ni tak suka KPOP bersamaan dengan lagu nyanyian kumpulan korea...
tapi dari statistic dari kajian dan report aku lakukan...
kebanyakan malaysian suka dengan variety show korea...
and one of them is me...yea ME...
mesti korang pernah dengar variety show korea Running Man...
aku pernah juak dulu buat entri fasal citer ni....kalau rajin pergi tengok HARTA KARUN..HAHA :D

what I want highlight here is Running Man is gonna be in Malaysia!!!
you have to believe me~
no you DONT!?

ok let me show the prove!
masa tu PD dieorang buat vote like kalau dapat 10,000 like mereka 
akan datang Malaysia!

-a few day ago~


entri aku pagi ni agak meloya! ya...aku tahu.....HAHA

You May Also Like

0 Komen☺☺