mid term + Batlleship =holiday~

by - 3:37 AM

assalamualaikum dan salam sejahtera....
Alhamdulillah dapat juga aku nak menulis satu entri kosong~

walaowehhh..walaowehh...walaoweehhh.....
lame..lame....lameeeee ghilaaa tak hupdate belogg...kata kooo...#macamhadoojerindduuuakuu phhftt..
dalam keadaan belog ku yang lama x dihias dengan kata2 hikmah aku ni....dah makin bersawang2 dah kan belog sempot aku ni....noaarroomm.....
sian belog ku yang sering dianak tirikan pabila ku sibuk dengan assignment mahupun report yang kian menambah...#jgnnakbajet,ckpjemalashupdate.... =..='''''''

dalam masa seminggu cuti midterm ni, InsyaAllah, aku akan manfaatkan belog aku yang tak seberapa ni dengan lebih information....chewwwaah....#pepoyo

semalam punye cerita:
geng2 cuti sama budak uitm shah alam, meyra kieyra..uitm jengka eilla, uitm penang ferd, budak utm alif astalabista n geng sekolah AJ.. lepak sama ngan korang memang chill la...da la cuti bukan nak kekontak sangat...noarroom je kan... at least dapat gak jumpe korang.. walaupun last minit punya plan.... plan hancur lebur luhur...haha... kekonon nak makan2 ja...ye lah sumer tengah kekeringan duit punya fasal... aku bab duit memang susah juak nak kluar.... disebabkan ada movie best tatkala di Starrmall... nak jugak aku kluarkan duit.... dan2 je citer Battleship xdak student price...walaoweehh punye GSC.... kempis la lagi dompet hakuu....lalalala...hidup mesti kena happy juga la kan...

jom buat review movie Battleship...gempak gak la citer die..member aku sampai 6 kali tengok haramjadah je die nih....terpikat dengan Alex Stone katanya...BHHAAHAA...
for the first time aku rasa Rihanna berlakon...mantap gak lakonan die...
citer ni x banyak lelucah pon..ok la...
sesuai utk semua peringkat umur kot..
aku suka time dah nak abis...time vateran2 kapal join sama hapuskan aliens....wthee!!haha
byak lelawak jugak... aku rasa korang kena tgok...#thumbup




sekali lagi aku bangga dapat hupdate....whoaahh... :D

You May Also Like

1 Komen☺☺