Segan dan Sombong Sering disalah ertikan.....

by - 9:13 AM

assalamualaikum...
sibuk dah sekarang duk mengadap buku.... be exactly mukaBUKU...harhar...whatever...
biasalah....
time university lain duk sebok final exam la ni... 
budak2 uitm ja yang LAG sket..... baru masuk semiFINAL la kot....
ok... not that what i wanna say from this entry YEA!...



back to da topic.....
kadang-kadang korang pernah rasa tak yang korang ni jenis yang SEGAN!?
well... maybe a certain case dat u will be that very the segan.....
as u dont know me much...aku ni memang seorang yang penyegan yang tegar#chewah....
actually, tak dak la sampai x kluar perut ibu disebabkan segan BOH!..melampau lah gitu dok?...hahhaa..ok merepek....
actually, gua ni segan dalam case2 yang tertentu jugak.... kalau yang jenis aku dah kenal rapat memang gelak macam HULK kena sula  pon boleh buat harampelik je......#okitubukanmencapubukeh!
ramai jugak yang kata aku ni sombong sangat...sampai tanak tegur langsung...... "Waterpark da shit dis man? he is really de sombong lah" kata2 yang mungkin bermonolog dalam hati sesiapa yang kuurang mengenali gua..
mungkin boleh dikatakan aku ni bukan jenis yang peramah sangat especially with woman...WOMAN ukeh...
ops..tercaplock plak...
hurm.... memang boleh jugak dikatakan aku ni serius penyegan dengan perempuan.... kalau yang jenis satu kepala tuh buleh layan lagi... ni jenis yang baik2, ayu2.... erk..... its, more to be my girl...hek2..

konklusinya kat sini... janganlah senang2 je cuba estimate seseorang dengan rupa paras mahupun dari segi percakapan whatso ever.... 
mungkin kita tak kenal sangat lagi dengan seseorang tu.. bak kata pepatah, tak kenal maka tak cinta...... quite rite actually..


entri emo emoan....sengaja...

You May Also Like

0 Komen☺☺