Last minute work... its not great man!

by - 10:52 AM

assalamualaikum w.b.t,

dengan tidak sengaja mengupdate belog...
and yesssss, sudah dua paper final sudah aku tempoh...
alhamdulillah~
walaupon ada sedikit sebanyak aku pakai taram je jawapan..
tapi aku rasa lancar ja jawab papernya.....
aku dah berusaha bersungguh-sungguh..
yang selebihnya tawakal kepadaNya....

entri kali ni bukan nak citer fasal aku dah abis exam...
ini kisah keserabutan aku menjelang musim exam..
semalam punya kisah aku flashback balik..
tengah2 sedap n syok chat dengan roomate aku,
tetiba dia tanya aku fasal examination slip yang sepatutnye kena bawak time exam...
first2... rasa xpa lah, sbab bleh bukak jap lagi...
*semasa ingin mengambil examination slip untuk dicetak
dengan senang hati la aku bukak fb jap...layan2 chat....
sambil tu nak bukak la student portal sebab nak ambik slip peksa jap..
hamboi kemain lame giler die loading... last2 kluar error...
haiz.. menguji kesabaran beta sungguh student portal ni...
time2 macam ni la die buat hal...
member aku cakap kalau tak bawak slip exam nanti die pegang ic kita...hurm.... im not let it'll happen....
try punya try x dpat jugak... denggg!
last2 aku giveup.. pkul 1 pagi camtu aku trus tidur...(takut x bangun awal untuk exam)

alkisah dipagi hari..
ingatkan dah giveup, xnak print dah slip peksa...
last2, housemate kata student portal dah bleh bukak....
tengah nak save slip peksa n antar gi print, printer plak buat hal...
dah la nak chau gi exam dah masa tu.... deng!
last2.. dpat jugak print...

tamat kisah budak gelabah print slip exam~sekian.....

study reramai jom! 


nota kaki: janganlah suka buat kerja last minute, its not gonna work sometime,and only if u have the LUCK!.. :)

You May Also Like

4 Komen☺☺