Hari Raya Aidiladha 2012 and midterm holidays

by - 8:04 PM

assalamualaikum..

alhamdulillah,
berkesempatan jugak nak update belog ni...
masih belum terlambat agaknya untuk mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..
dengan adenye masa yang terluang tatkala dalam cuti midsem ni..whooaa...
cuti midsem bergabung dengan cuti raya aidiladha aritu....
dapat jugak cuti lebih sket dok?
HAHA.....

masa cuti ni, orang cakap, boleh la nak revise balik ape yang dah belajar..
supaya ingat....
aku...dan aku.... tak buat pon....mungkin xda masa...
atau erti kata lain memang malas...owwwyesss...

mini projek computer programming masih on going sebenarnya....
serabut pale otak memikirkan fasal c++ punye coding....
nak buat report pulak nanti...presentation...hurm...
nak buat macam mana lagi kan..
dah namanya hidup sebagai student undergrad ni....

alnasib baik lah test-test  yang first, dah lepas semua..
so, cuti ni tak la terganggu mana...

cousins and sibling (rumah aki)


You May Also Like

0 Komen☺☺