Kucing Meroyan

by - 12:22 AM

gua tak tahu dah nak update ape dalam blog gua ni
asyik asyik kalau bukak blogger untuk post sesuatu entry
gua rasa macam mati otak..
kalau tak ade je mende nak dituliskan...keke

alkisah kat rumah gua ni banyak kucing..
ya banyak..
lebih dari satu tu kira banyak dah...
kini makin banyak..
Tripode pon dah ade cucu..heh..
tua dah kau Tripode..

dua anaknya dah beranak... 
china mendapat 4 anak yang comel..
x kurang juga si tompok..
3 kittens di beranakkannya..
tapi semua anak dia mati..
mungkin disebabkan lahir tak cukup umur..
kesian...
sekarang dia meroyan..
meroyan macam ibu yang kehilangan anak..
anak si china dia anggap macam anak dia dah sekarang..
siap bagi susu badannya kepada anak si china..
kini, anak si china mempunyai dua orang ibu...
mereka menjadi sangat montel..

tamat.
sekian terima kasih


P/s: entri yang sangat merepek... kbai

You May Also Like

2 Komen☺☺