Nak Cuba Buat Blogtoon :/

by - 8:41 PM

kekonon hari gua bangun lepas subuh dan tak tidur dah lepas tu.. hew hew..
melatih jejari tetangan yang mengeras tidak melakukan arts.. malas kan.. 
tetiba rasa nak buat blogtoon kat blog gua ni.. 
blogtoons tu macam komik la.. tapi not fully komik..
dia macam series of komik..
mungkin dalam seminggu tu satu episode je akan dipost gituu..
ikut perjalanan cerita yang akan direka.. acekunun..

tapi gua kan jenis tak mereti sangat nak mereka-reka 
cerita ni.. 
gua dapat tajuk ja la.. haha
 #Mamat jiwang vs Minah brutal

korang ade idea tak camne nak
reka cerita ni..
bleh la gua try buat blogtoons ni..


You May Also Like

2 Komen☺☺